06 23 54 63 36 info@sabaikaay.nl

BRAZILIAN WAX

Very smooth en Soft

WAAROM WAXEN

Er zijn goede redenen waarom je zou kunnen kiezen voor waxen. Ten eerste is waxen een zeer grondige ontharingsmethode omdat het de haren vanaf de wortel verwijdert. Hierdoor duurt het langer voordat de haren teruggroeien en kan het uiteindelijk resulteren in minder haargroei na verloop van tijd. Bovendien is waxen bijvoorbeeld minder pijnlijk dan harsen omdat de wax een hogere smelttemperatuur heeft, waardoor het minder aan de huid blijft kleven. Ook kan waxen op een groter gebied van het lichaam worden gedaan, omdat het een snellere methode is.

rand 800 x 500

HOE WERKT WAXEN

Waxen is een methode van ontharing waarbij gesmolten was op de huid wordt aangebracht en vervolgens snel wordt verwijderd om de haren te verwijderen. Hot wax wordt meestal gebruikt voor gevoelige delen van het lichaam, zoals het gezicht, de oksels en de bikinilijn. De wax wordt verwarmd tot een hogere temperatuur dan stripwax, en vervolgens rechtstreeks op de huid aangebracht met een spatel. Na het afkoelen wordt de wax snel van de huid getrokken om de haren te verwijderen. Het resultaat van waxen is langdurig en langer dan bij andere ontharingsmethoden. Dus als je op zoek bent naar een zachte, gladde en langdurige ontharingservaring, dan is waxen de perfecte keuze voor jou.

WAXEN BIJ VROUWEN

Waxen is een populaire methode onder vrouwen om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Het wordt vaak gebruikt voor het waxen van de bikinilijn, oksels, benen en het gezicht. Grote voordelen tov andere ontharingsmethoden zijn langdurige resultaten, gladdere huid, minder irritatie, comfort, gevoel van hygiëne.

rand 800 x 500 px 1
rand 800 x 500 px 1

WAXEN BIJ VROUWEN

Waxen is een populaire methode onder vrouwen om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Het wordt vaak gebruikt voor het waxen van de bikinilijn, oksels, benen en het gezicht. Grote voordelen tov andere ontharingsmethoden zijn langdurige resultaten, gladdere huid, minder irritatie, comfort, gevoel van hygiëne.

rand 800 x 500 px 3

WAXEN BIJ MANNEN

Waxen is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen die hun lichaamshaar willen verwijderen. Steeds meer mannen kiezen voor waxen als een effectieve manier om overtollig lichaamshaar te verwijderen, vooral voor de borst, rug, benen.

De voordelen van waxen voor mannen zijn vergelijkbaar met die voor vrouwen: langdurige resultaten, minder ingegroeide haren, een gladdere huid, dunner en minder haar, en minder irritatie in vergelijking met andere ontharingsmethoden zoals scheren. Veel mannen die regelmatig sporten en krachttraining doen, kiezen voor waxen om hun spieren beter te laten zien.

website fotos sabaikaay 5

IPL E-Light / SHL

Stel je voor nooit meer hoeven scheren, harsen of epileren? Kies dan voor de definitieve oplossing zonder beschadiging aan de huid: IPL E-light/SHR

website fotos sabaikaay

MASSAGES ALMERE

Verminder stress en spanning, verbeter de bloedcirculatie en verlicht pijn. Kies een massages en neem tijd voor jezelf!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

|

“Ik ben ontzettend blij met mijn waxbehandeling bij Gold&Glow. Het personeel was professioneel en vriendelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak. De waxbehandeling was pijnloos en ik was erg tevreden met het resultaat. Ik zou deze salon zeker aanbevelen!”

“Ik heb mijn hele leven al geworsteld met het scheren van mijn benen, maar sinds ik bij Gold&Glow ben geweest voor een waxbehandeling, voel ik me als een nieuw persoon! Het proces was snel en vrijwel pijnloos en ik ben super blij met het resultaat.”

“Ik heb al veel waxsalons geprobeerd, maar ik moet zeggen dat Gold&Glow verreweg de beste is. Het personeel is zo vriendelijk en deskundig en ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik zal hier zeker blijven terugkomen voor mijn waxbehandelingen.”

“Ik heb mijn bikinilijn laten waxen bij Gold&Glow en het was een geweldige ervaring. Het personeel was zo professioneel en ik voelde me meteen op mijn gemak. De waxbehandeling was snel en efficiënt en ik ben blij met het resultaat. Ik raad deze salon ten zeerste aan!”

“Ik ben zo blij dat ik Gold&Glow heb ontdekt! Ik heb mijn benen laten waxen en het was een geweldige ervaring. Het personeel was zo vriendelijk en deskundig en ik voelde me meteen op mijn gemak. De waxbehandeling was snel en pijnloos en ik zal zeker terugkomen!”

“Ik had nog nooit eerder mijn wenkbrauwen laten waxen, maar ik wilde het graag proberen. Het personeel was zo vriendelijk en deskundig en de waxbehandeling was snel en vrijwel pijnloos. Ik ben zo blij met het resultaat en ik zal zeker terugkomen voor meer!”

“Ik heb mijn armen laten waxen bij Gold&Glow en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze salon. Het personeel was zo vriendelijk en professioneel en de waxbehandeling was snel en vrijwel pijnloos. Ik ben blij met het resultaat en zal hier zeker terugkomen voor meer behandelingen.”

×

Vragen?

Klik hier een bericht via WhatsApp of stuur een mail maar info@sabaikaay.nl

×